En este momento estás viendo Pescado y marisco de la Bahía de Roses y carnes de Girona, en el Restaurante Bon Punt

Pescado y marisco de la Bahía de Roses y carnes de Girona, en el Restaurante Bon Punt

Emblemàtic restaurant de Sant Pere Pescador, amb més de 30 anys d’història.

Just a tocar la pujada del pont sobre el Fluvià i la carretera que porta a la platja i a l’Armentera, concretament al carrer del Carme número 8, de la vila de Sant Pere Pescador, ens trobem amb un emblemàtic establiment restaurador que, amb el nom de “Restaurant Bon Punt” fa més de trenta anys que ens ofereix un ampli ventall de possibilitats per gaudir del peix i marisc de la Costa Brava, les carns de Girona i la vedella de l’Empordà acompanyats dels excel·lents vins de la Denominació d’Origen Empordà. Una aposta pels productes de km.0 en la seva carta per oferir una cuina de proximitat i qualitat.

Aquest local, -que compta amb més de 30 anys d’existència de la mà de la família Pagès-, es va iniciar com a bar i, posteriorment, adaptant-se a la demanda de la clientela va anar ampliant els seus serveis fins a oferir menjars, i en l’actualitat disposa de bar, menjador i una magnífica terrassa exterior.

El responsable del restaurant, Jaume Pagés, ens explica que el nom es va posar “perquè l’establiment es troba en un “bon punt”, amb molta visibilitat, i a prop dels aparcaments públics de la població”.

El “Restaurant Bon Punt” ofereix als seus clients quatre possibilitats de menús : el menú del dia i tres menús de degustacions: carns ibèriques, arrossos i marisc. A més,s’ha de destacar que també disposen de les anomenades “barques de degustació”, unes safates de 70 cm amb peix, fritura i marisc i fins i tot un menú vegetarià. Tota aquesta oferta es complementa, a més, amb una carta amb un centenar de plats per a escollir elaborats en les dues cuines de què disposa el local, una cuina tradicional i una de carbó que està situada a l’exterior on poden realitzar les seves especialitats com són els peixos, a la planxa i a la brasa, els arrossos i la carn a la brasa, sense oblidar la seva carta de postres Durant els mesos d’hivern l’especialitat del restaurant està més orientada cap a la cuina de temporada.

El “Restaurant Bon Punt” obre cada dia durant els mesos de juliol i agost de la 1 del migdia a les 4 de la tarda,i,de les 7 de la tarda, a les 11 de la nit, mentre que el grill funciona ininterrompudament de les 4 de la tarda fins a quarts d’11 de la nit. Durant la temporada d’hivern el local obre cada dia excepte els dijous i tanca per vacances durant el mes de novembre. Trobareu informació detallada al web: https://www.bonpunt.com/es/ i si voleu fer reserva ho podeu fer al telèfon +34 972 52 00 44.