En este momento estás viendo Cocina de proximidad y pescado fresco en el restaurante Bon Punt de Sant Pere Pescador

Cocina de proximidad y pescado fresco en el restaurante Bon Punt de Sant Pere Pescador

El Restaurant Bon Punt és un restaurant familiar ubicat a Sant Pere Pescador, Alt Empordà des de fa més de 20 anys, regentat per la família Pagès i situat al costat del riu Fluvià.

Convergeix amb 1.5Km de platja, al costat dels aiguamolls de l’Empordà, situat al número 8 del carrer del Carme, a la pujada del pont.

Bon Punt obre cada dia durant els mesos de juliol i agost, de la 1 del migdia a les 4 de la tarda i de les 7 de la tarda a les 11 de la nit, mentre que el grill funciona ininterrompudament de les 4 de la tarda fins a quarts de 12 de la nit. A l’hivern està obert cada dia excepte els dijous i el mes de novembre, que tenen tancat.

Compta amb dues cuines, una de tradicional i una de carbó que està situada a l’exterior a on es pot sopar a la terrassa mentre es veuen les brases en directe.

Ofereix una cuina de proximitat, peix fresc de la badia de Roses i gran selecció de vins amb D.O Empordà. L’especialitat són els peixos, a la planxa i a la brasa, els arrossos i la carn a la brasa, mentre que a l’hivern es dediquen sobretot a la cuina de temporada.

Es poden degustar quatre menús: un diari i tres de degustacions: carns ibèriques, arrossos i marisc. A més, també disposen de les anomenades barques de degustació, unes safates de 70 cm amb peix, fritura i marisc. Tot això es complementa amb una carta amb un centenar de plats.