En este momento estás viendo El restaurant Bon Punt de Sant Pere Pescador apuesta por el producto de km.0

El restaurant Bon Punt de Sant Pere Pescador apuesta por el producto de km.0

Peix i marisc de la Costa Brava, carn de Girona, vedella de l’Empordà i vins de la Denominació d’Origen Empordà són els principals productes que els clients poden degustar al restaurant Bon Punt de Sant Pere Pescador.

L’establiment, situat al número 8 del carrer del Carme, a la pujada del pont, aposta pels productes de km.0 en la seva carta per oferir una cuina de proximitat.

El local va obrir les seves portes fa més de 30 anys de la mà de la família Pagès. En els inicis va funcionar com a bar i a poc a poc va anar ampliant els serveis fins a oferir menjars, i en l’actualitat disposa de bar, menjador i terrassa. Jaume Pagés, el responsable del restaurant, explica que el nom es va posar perquè l’establiment es troba en un “bon punt”, situat a la vista, i amb la possibilitat que els clients puguin deixar els cotxes als aparcaments públics del municipi, que estan situats molt a prop.

L’especialitat de la casa són els peixos, a la planxa i a la brasa, els arrossos i la carn a la brasa, mentre que a l’hivern es dediquen sobretot a la cuina de temporada. El restaurant Bon Punt compta amb dues cuines, una de tradicional i una de carbó que està situada a l’exterior. Ofereixen quatre menús als clients: un diari i tres de degustacions: carns ibèriques, arrossos i marisc. A més, també disposen de les anomenades barques de degustació, unes safates de 70 cm amb peix, fritura i marisc. Tot això es complementa amb una carta amb un centenar de plats.

El restaurant obre cada dia durant els mesos de juliol i agost, de la 1 del migdia a les 4 de la tarda i de les 7 de la tarda a les 11 de la nit, mentre que el grill funciona ininterrompudament de les 4 de la tarda fins a quarts de 12 de la nit. A l’hivern està obert cada dia excepte els dijous i el mes de novembre, que tenen tancat.